Tort Amadeusz
Składniki:
Ciasto ciemne
50 g margaryny
1 szklanka cukru kryształ
1 szklanka mąki pszennej
4 łyżki kakao
5 jajek
1 łyżeczka proszku do pieczenia
Ciasto z bezą :
90 g margaryny
60 g cukru pudru 3/4 szklanki mąka pszenna
3 jajka
1,5 łyżeczki proszku do pieczenia
Masa malinowa:
2 opakowania masy malinowej
0,5 szklanki cukru pudru
Poncz;
2 łyżeczki kawy Jacobs CREMA GOLD
250 ml wody
25 ml czystej wódki.
Zdjęcia prezentują się niesamowicie. Mam nadzieje, że dostaniesz główną nagrodę w konkursie durszlaka. Ja natomiast chciałam zachęcić do skorzystania z równie ciekawego i szybkiego konkursu, w którym można wygrać produkty BIO - odpowiednie po tych smakowitościach :) Czas jaki poświęcisz to zaledwie minutka. Wystarczy ciekawy pomysł na hasło reklamowe związane ze zdrowym stylem życia. Więcej szczegółów na fb (po zalogowaniu):
OdpowiedzUsuńhttps://www.facebook.com/pages/Vibiopl/1446971335530680?id=1446971335530680&sk=app_139761029533870
oraz
www.vibio.pl/konkurs
Zachęcam autorkę oraz fanów jej bloga :)
zaproszenie przyjęte ,pozdrawiam.
UsuńCudne ciacho :)
OdpowiedzUsuń